duminică, 25 octombrie 2009

vei simti din nou!

si intr`o zi va fi iar la fel!iti vei gasi din nou dragostea...vei fi din nou innabusit de caldura ei,de acel ceva pentru care traiesti,respiri si citesti romane siropoase.
atunci vei vedea din nou,ca exista sentimente si dincolo de fosta,ca soarele rasare cateodata si in asfintit.
vei invata din nou sa pretuiesti clipele,sa sorbi fiecare bucatica din zambetele,sarutarile si soaptele tarzii care te vor face sa tremuri,si sa simti acel tremurici de fiecare data cand ea intra pe usa,cu genunchii uzi de la ploaia de primavara tarzie.
vei crede din nou in sentiment si in fluturi in stomac,dragostea te va invata din nou lucruri elementare de care ai uitat ,cum ar fi sa pretiuiesti fiecare rasarit de soare alaturi de ea,fiecare poezie si fiecare vers ratacit din miile de cantece scrise din dragoste.
si crede`ma...o vei gasi!ea va fii cea care te va inbratisa noaptea tarziu...cea care,incredibil,dimineata te va suna inapoi.
doar ea te va dezbraca de toate minciunile si mastile care iti stau intinse pe fata,doar ea te va cunoast cu adevarat.ea te va invata sa crezi in vise,sa inveti sa le adeveresti si sa inveti ca dincolo de real se ascunde toata bucuria ta!
promit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu