marți, 3 august 2010

eternitati

tu,esti chestia care a devenit propriul tau experiment.esti propriul tau cobai,pe care experimentezi si il introduci in medii cat mai diferite pentru a-i gasi
identitatea si locul pe cre il numeste acasa.
tu confunzi femeile cu propriul experiment si,crezand ca lor le este bine le faci sa se simta la tine ca acasa.de la ele furi idei nerostite,planuri care inca nu au fost inca scrise ca sa iti construiasca un minunat viitor.
tu stii ca esti mai degraba o trecere decat o statie in sufletele lor,le marturisesti tot si le dai chiar si cheia apartamentului tau,doar pentru ca te simti bine in ele.
tu spargi ziduri ca sa obtii ferestre mari,ca sa poti avea o raza de lucru mult mai mare si acces la cat mai multe fiinte.
obisnuiai sa iti minti sufletul ca totul este bine.sa te ambalezi in minciuni dulci si sa privesti produsul finit ca pe o realitate,un stil de viata minunat.
nu esti multumit daca in noapte singurul lucru care te inconjoara este linistea,tu ai nevoie sa intrii in cat mai multe femei ca sa obtii cat mai multe "uau"-uri si aplauze de la ele care iti incalzesc inima.
obisnuiesti sa intrii in niste suflete roz si sa le tii in preorgasm cu anii,numindu`le un timp prietenele tale ,doar pentru ca poti consuma doar o bomboana deodata.iti place sa stii ca sunt innebunite dupa tine,cand le vine randul le sugi,ele se topesc ,devin passe,dar tie iti lasa un gust placut.
dar pe altele,le consumi direct,fara scrupule,ca pe o inghetata pe care daca nu o lingi repede se topeste,le indoi artistic peste plapuma sufletului tau,iar dupa aceea le faci sa se simta ca niste parasute care deja au atins pamantul,si si stau alungite pe jos fara vreo putere de a continua.
esti un colectionar innascut,dar nu si proprietar.ti`e frica sa iti tatuezi numele tau pe ceva,pentru ca esti speriat de eternitate.acum vad,de fapt,esti speriat sa minti suflete pentru eternitate.

eu te`am ghicit.vezi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu